OVER EURO OVERSTOCK B.V.

EURO OVERSTOCK B.V. is in 2008 opgericht door Micha Elte en Bart Stolmeijer.

Micha heeft als directeur van een familiebedrijf al meer dan tien jaar ervaring in de in- en verkoop. Daarnaast heeft Micha ervaring in de fast moving consumer goods omdat hij een geruime periode adviseur is geweest van het bedrijf dat de distributierechten heeft van Mumtaz.

Bart heeft bij Unilever het Marketing en Sales Traineeship gedaan en is twee en half jaar werkzaam geweest bij Unilever als assistent accountmanager voor zowel Superunie als Albert Heijn. Sinds zijn aantreden was Bart verantwoordelijk voor de restantenverkoop van Unilever.

Na twee en half jaar met heel veel plezier bij Unilever gewerkt te hebben, heeft hij besloten om samen met Micha het avontuur aan te gaan. Nadat zij Unilever hadden overtuigd van het EURO OVERSTOCK model heeft het bedrijf een stormachtige groei doorgemaakt. De afgelopen jaren hebben zij vele A-merk leveranciers weten te overtuigen van het EURO OVERSTOCK concept.

 


quoteopen

Wij zijn er van overtuigd dat wij een concept hebben neergezet, dat een goede balans weet te vinden tussen uw interne en externe belangen. Maar we zijn er nog niet, we leren elke dag bij en we hopen dat we ook van u mogen leren...